Nyheter

Nu finns Seglarbladet nr 170 upplagd på föreningens hemsida och inom kort även upphängd i trapphusen.

Trevlig läsning/ Styrelsen 

 

Nu ligger nya numret av Seglarbladet, nr 169, uppe på webbsidan. Den kommer också att hängas upp i trapphusen.

Trevlig läsning!

 

Rotundan, den halvcirkelformade plats med bänkar snett bakom vår skulptur Storlom, har nu på initiativ av Trädgårdsgruppen, förbättrats.

Två mindre bord finns placerade vid bänkarna, så att vi medlemmar kan ta med oss kaffekoppen eller kanske ett glas vin ut i vår trädgård när andan faller på.   

Trevlig sommar! 

 

Som vi informerat i Seglarbladet, har föreningen kommit överens med Roffe, vår fastighetsskötare sedan länge, om att avbryta vårt samarbetsavtal.

Ett nytt avtal är nu tecknat med Ekströms Allservice. Våra nya fastighetsskötare kommer att göra ronder i våra hus varje måndag.

Medlemmar i föreningen kan också, på egen bekostnad, boka Ekströms Allservice för att få hjälp med olika arbetsuppgifter i sin lägenhet, t ex byta av packning i kran, rensning av avlopp, upphängning av tavla, byta av lysrör m m.

Behöver ni hjälp, hör av er till någon av våra  fastighetsskötare Simon eller Jocke. I bifogad fil kan ni se dem på bild. 

  

 

Nya fastighetsskötare.pdf

 

Nu finns nya Seglarbladet upplagd på webben och den hänger inom kort i varje hus, på anslagstavlan. De som har registrerat sin mejladress, kommer också att få den via mejlen.

Trevlig läsning / Styrelsen